Επιχειρηματικό δαιμόνιο!

…η επιχειρηματική ιδέα κάνει την διαφορά…αυτή η ιδέα που θα δώσει το καλύτερο προϊόν, στην καλύτερη τιμή, στην καλύτερη ποιότητα, στον κατάλληλο χρόνο…

και ψάχνει να βρει την επιχειρηματική ιδέα ο Έλληνας manager/ιδιοκτήτης κατασκευαστικής/τεχνικού γραφείου…τί να κάνω για να βελτιώσω την απόδοση του γραφείου και να αυξήσω τα έσοδα;μήπως να βρω μια καλύτερη μέθοδο κατασκευής;μήπως να προμηθευτώ ένα πιο καλό λογισμικό;μήπως να κάνω καλύτερο χρονικό προγραμματισμό;μήπως να προμηθευτώ καλύτερα και φθηνότερα υλικά; Άντε ρε μαλάκα! Αυτά θέλουν δουλειά και ψάξιμο! Δεν λέμε καλύτερα στον μικρό μηχανικό να δουλέυει 12 ώρες την ημέρα+σάββατο, να δουλέυει και να πληρώνει το δικό του αυτοκίνητο, να μην του πληρώνουμε υπερωρίες και να του δίνουμε 3+60;*  Γλυτώνουμε ένα μισθό έτσι!Αυτή είναι η ιδέα!Μπράβο μου που την σκέφτηκα!Να θυμηθώ να μου δώσω μπόνους αποδοτικότητας!

Ρε μπας και να πάω μετανάστης..;

*σημείωση:επειδή αυτή η απόφαση έχει επιστημονικό υπόβαθρον, πρέπει , για να λειτουργήσει, να υπενθυμίζουμε συνέχεια στον υποψήφιο εργαζόμενο, ότι έξω έχει κρίση, είναι δύσκολα τα πράγματα.(τώρα πως έχει κρίση και εμείς δουλεύουμε 12ωρα…μαλάκες έχει, όχι κρίση)

Ένα Σχόλιο

  1. Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα=γνωριμίες, γρηγορόσημο και επίκληση της κρίσης. Αυτό δυστυχώς είναι το τρίπτυχο του «καλού επιχειρηματία» σήμερα.

    Όπως πολύ σωστά το λες!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: