1 χρόνος…αυθαιρεσίας…

Αυθαίρετη δόμηση;Ναι, αυθαίρετη, γιατί θέλησε να δώσει μία διαφορετική χροιά έκφρασης, πέρα από τα παραξιακό σύστημα και να μιλήσει χωρίς ταμπέλες, σε πείσμα του ότι για να μιλήσεις στη γενική συνέλευση και να τύχεις στην προσοχή του ακροατηρίου πρέπει να ανήκεις σε παράταξη. Λες και δε μπορεί ο καθένας να έχει δική του άποψη ακόμη και σε κόμμα να ανήκει. Με τούτο εδώ προσπαθήσαμε να εκφραστούμε ελεύθερα για θέματα της σχολής μας, της παιδείας, της επιστήμης, του επαγγελματικού μας μέλλοντος και οτιδήποτε άλλου. Και είναι πραγματικότητα ότι προβληματισμός υπάρχει πολύς στους φοιτητές και είναι υπέροχο να τον μοιράζονται μεταξύ τους. Εξάλλου και οι φοιτητές το Νοέμβρη του 73 για την ελευθερία αγωνίστηκαν και η ελευθερία της έκφρασης αξίζει σε καθένα μας. Σήμερα που η τεχνολογία βοηθά κινήσεις, όπως η Αυθαίρετη Δόμηση και το MQN βοηθούν στο να ανακαλύψουμε ότι έχουμε περισσότερα κοινά ως φοιτητές παρά κομματικούς διαχωρισμούς και να το εκμεταλλευτούμε προς το καλό όλων μας και της σχολής.

Ευχαριστώ όσους το σκέφτηκαν , το υλοποίησαν και στηρίζουν αυτό το μπλογκ και ελπίζω να συνεχίσει δημιουργικά να αποτελεί χώρο προβληματισμού και ελεύθερης έκφρασης…Χρόνια πολλά Αυθαίρετη Δόμηση!

3 Σχόλια

  1. Αφού ευχαριστήσω πρώτα τον εαυτο μου σα ιδρυτικο μέλος έχω να προσθέσω ότι τίποτε δε θα δούλευε αν δεν είχαμε πουλήσει τη ψυχή μας στην πρωτοξαδέρφη του κουμπάρου του διαβόλου…
    Δοξα σοι ω ΘΕα ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ!!! Απο εκεί αντλήσαμε την πίστη για αυτό το blog συν το ότι είχαμε βρει το μπετοσκαλιμπερ άρα ξέραμε ότι είμασταν οι εκλεκτοι.. Η ιστορια αλα Τόλκιν της αυθαιρετοσυντροφιας θα εκδοθεί όταν φύγει το σκοταδι από τη Μέση γη..

  2. Χρόνια Πολλά και από μένα…

    Ε και παλέψτε λίγο παραπάνω τη συχνότητα των άρθρων 🙂

  3. Eέχεις δίκιο μάτριξ…αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τρέχει παράλληλα και το φόρουμ που θέλει δουλειά και τα μέλη μας έχουν αρχίσει να μπλέκουν με κατευθύνσεις και για την περίπτωσή μου, με στρατό…ειδικά το τελευταίο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια σκέψης και δράσης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: