Επαναδραστηριοποίηση του blog

Οι πιο τακτικοί των επισκεπτών μας μάλλον θα παρατήρησαν ότι το blog έπεσε τον Ιανουάριο σε μια περίοδο αδράνειας. Αυτή η σύντομη εκφραστική παύση, η οποία οφείλεται στις ποικίλες υποχρεώσεις των μελών του blog, έχει πλέον τελειώσει και η ομάδα της Αυθαίρετης Δόμησης (με περισσότερα μέλη αυτή τη φορά) είναι έτοιμη να συνεχίσει την προσπάθεια για ανεξάρτητη, ελεύθερη έκφραση ιδεών, προβληματισμού και κριτικής.

Από τον επόμενο μήνα θα υπάρξουν καινοτομίες στην οργάνωση του blog, καθώς και ενίσχυση της αρθρογραφίας, με στήλες, συνεντεύξεις, ενδιαφέρουσες απόψεις και κριτικές. Σας καλούμε όχι μόνο να παραμείνετε αναγνώστες, αλλά και να συμμετάσχετε ενεργά στην προσπάθεια αυτή, θέτοντας τους προβληματισμούς και τις παρατηρήσεις σας αναφορικά με τα άρθρα που διαβάζετε μέσω των comments. Η συμμετοχή σας στο σχολιασμό των άρθρων είναι πολύ σημαντική διότι επιτρέπει στο online αυτό βήμα έκφρασης να μετατραπεί από μια μονομερή κατάθεση ιδεών σε ένα διάλογο, σε μία συζήτηση γύρω από προβλήματα σχολής που αφορούν όλους μας.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας. Θα είμαστε πολύ σύντομα και πάλι κοντά σας, έτοιμοι να σχολιάσουμε, να σατιρίσουμε και να κριτικάρουμε την φοιτητική πραγματικότητα εντός (αλλά και εκτός) σχολής.

Τα μέλη της Αυθαίρετης Δόμησης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: